mette
Sundhedsplejerske
og familiebehandler

Mette Skjødt
Friborgvej 9
3400 Hillerød

CVR-nr: 33094779

Tlf. 60 13 11 71


Referencer

Det siger familierne om Mette Skjødt:


Frustration over opstart med skemad.

Vores søn på 7½ måned ville ikke spise grød af nogen art. Efter at have kogt grød i halvanden måned uden succes var min frustration så stor, at jeg kontaktede Mette Skjødt. Mette kom hjem og var med ved et af vores måltider. Hun kom med mange brugbare input, bl.a. at vi skruede vores forventninger ned, og til en start bare tilbød ham små smagsprøver af det, jeg havde på min tallerken. ”Må man det?” spurgte jeg. ”Ja, hvorfor ikke?” svarede Mette, og vejledte mig grundigt i Sundhedsstyrelsens kostanbefalinger. Mettes besøg fjernede mine frustrationer, og stille og roligt fik vi vores søn til at spise almindelig mad. 

Lotte, mor til dreng på 7½ mdr. og to større børn

 

Gør det, der føles rigtigt for dig og dit barn.

Da min søn var omkring 9 måneder begyndte mit ene bryst at producere mindre mælk, end jeg var vant til. Jeg frygtede, at det ville betyde, at jeg måtte stoppe med at amme min søn.

Mette fortalte mig, at det, jeg oplevede, var ganske normalt, og at det ikke behøvede at betyde, at det var slut med at amme. Mette bakkede mig op i, at det var værd at kæmpe for amningen – også med et lidt større barn – når det nu var mit ønske at fortsætte. Det havde stor betydning, for jeg havde indtil da udelukkende fået råd, der gik ud på at stoppe amningen nu!

Med Mettes råd fungerer amningen i dag fint, og jeg har ingen planer om at stoppe foreløbig!

 Louise, mor til pige på 5 og dreng 1 år

 

Tal med dit barn om alt – blot i børnehøjde.

Da vores datter var fire år, fik vi en lillebror, som desværre viste sig at være alvorlig syg. Vi klarede de kritiske døgn, og han kommer til at leve et helt normalt liv. Alligevel var hans første leveår meget præget af angst for først og fremmest at skulle miste ham og dernæst at skulle på hospitalet til diverse undersøgelser og evt. en meget stor operation. Denne angst forsøgte vi i bedste mening at skjule for vores datter. Dvs, vi talte i koder om hans forløb, når hun var til stede. Men så kom reaktionen fra hende. Hun fik svært ved at knytte sociale relationer især til andre børn. Efter at have talt med Mette gik det op for os, at alt det vi havde forsøgt at skåne hende for, vidste hun udmærket. Og nogen gange var hendes fantasi om, hvad der kunne ske med hendes lillebror eller os meget mere frygtelig end virkeligheden. Derfor var læren til os: Tal med dit barn om alt – også det som gør ondt – bare det foregår i børnehøjde.

 

Lars, far til pige på 6 år og to mindre brødre


Pressemeddelelse klik her

Siden er sidst revideret den 15. september 2012