mette
Sundhedsplejerske
og Familiebehandler

Mette Skjødt
Friborgvej 9
3400 Hillerød

CVR-nr: 33094779

Tlf. 60 13 11 71


Graviditet og amning

Giv dit barn den bedste start på livet...
Forbered amningen allerede mens maven vokser.

Kvinder, der allerede i graviditeten har opsøgt og fået vejledning omkring amning, får som oftest et bedre ammeforløb.

I dag, hvor de fleste bliver sendt hjem fra sygehuset kort tid efter fødslen, er det rigtig godt at have gjort sig tanker om amningen allerede i graviditeten. Herved opnås en mere realistisk forventning til ammeetableringen, som for rigtig mange kvinder kræver mere end umiddelbart forventet. 
Det, at de fleste sendes hjem fra sygehuset kort tid efter fødslen, har desværre den konsekvens, at flere får en dårlig start på amningen, og et stigende antal opgiver at få amningen til at fungere.

Mors mælk er den sundeste ernæring for jeres barn, og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn ammes fuldt ud, til de er seks måneder.

Alle tiders Familieliv tilbyder rådgivning og vejledning om amning både mens maven vokser og efter fødslen. Jeg tager afsæt i den nyeste viden om amningens fordele for jeres barns vækst, trivsel og udvikling.

Amning er en af mine absolutte spidskompetencer, og jeg har medvirket til, at selv meget vanskelige amninger er endt i gode lange ammeforløb til glæde for både mor og barn.

Ved ammeproblemer rykker jeg hurtigt ud. Som regel kan jeg ved telefonisk kontakt komme ud til jer inden for 8 timer, selvfølgelig afhængigt af hvor I bor.

Pressemeddelelse klik herSiden er sidst revideret den 20. december 2013