mette
Sundhedsplejerske
og Familiebehandler

Mette Skjødt
Friborgvej 9
3400 Hillerød

CVR-nr: 33094779

Tlf. 60 13 11 71


Amning

Amning er en af mine absolutte spidskompetencer og jeg har medvirket til, at selv meget vanskelige amninger er endt i gode lange ammeforløb til glæde for både mor og barn.

Ved ammeproblemer rykker jeg hurtigt ud. Som regel kan jeg ved telefonisk kontakt kunne komme ud til jer inden for 8 timer, selvfølgelig afhængigt af hvor I bor.

De fleste bliver sendt hjem fra sygehuset kort tid efter fødslen. Det har desværre den konsekvens, at flere får en dårlig start på amningen, og nogle opgiver at få amningen til at fungere.

amning af nyfødtAmning af nyfødt
Mors mælk er den sundeste ernæring for jeres barn, og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn ammes fuldt ud, til de er seks måneder.

Alle tiders Familieliv tilbyder ammevejledning, når I har brug for det - også om aftenen, hvor amningen ofte er meget intens og barnet mere uroligt.

Alle tiders Familielivs vejledning tager afsæt i den nyeste viden om amningens fordele for jeres barns vækst, trivsel og udvikling.

Samtidig står Alle tiders Familieliv også til rådighed for dig, for hvem amning ikke er mulig. Det kan være en voldsom belastning ikke at kunne amme sit barn.

Pressemeddelelse klik her

Siden er sidst revideret den 20. december 2013